Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)241g303kcal26.5g0.7g21.6g0g
Sokeri 68g277kcal0g68.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai52g182kcal6.3g37g1.1g1.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 16g59kcal3g1.8g3.5g4.9g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 8g29kcal0g0g3.2g0g
Korppujauho 11g41kcal1.2g8.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1796kcal74.4g235g59g14.2g
Valittu annoskoko400g898kcal37.2g117.5g29.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna200g449kcal18.6g58.8g14.8g3.6g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256