Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 111g158kcal13.9g0.3g11.4g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g135g87kcal16g5.6g0.4g0g
Soijajauho rasvainen 24g110kcal8.1g5.5g5.5g2.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 13g43kcal3.9g0.9g2.7g4.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)13g34kcal2.2g4.6g0.8g4g
Seesaminsiemen, kuorineen 13g91kcal3.6g0.9g7.8g1.7g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen17g121kcal0.2g0.2g13.4g0g
Oltermanni, perinteinen67g242kcal16.8g0g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1797kcal130g41g123g25.2g
Valittu annoskoko400g899kcal65g20.5g61.5g12.6g
Annoskoko puolitettuna200g449kcal32.5g10.3g30.8g6.3g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.1g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603