Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow63g176kcal11.2g39.7g0.6g6.3g
Hirvenjauheliha oma saalis50g56kcal11g0g1.5g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g38g49kcal4.1g0.6g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g562kcal52.6g80.6g11g12.6g
Valittu annoskoko400g281kcal26.3g40.3g5.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna200g141kcal13.2g20.2g2.8g3.2g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226