Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali73g15kcal0.9g2.5g0.1g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka21g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Soijakastike10g6.2kcal0.5g1g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 21g29kcal3.9g0g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g221kcal12.4g17.2g10.8g5.6g
Valittu annoskoko400g110kcal6.2g8.6g5.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna200g55kcal3.1g4.3g2.7g1.4g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691