Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 13g9kcal1.6g0.1g0.1g0.9g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)100g138kcal7.5g5.3g10g0g
Ruisjauho Pirkka200g610kcal19.4g122g4g30g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1550kcal60.2g254.8g30.8g61.8g
Valittu annoskoko400g775kcal30.1g127.4g15.4g30.9g
Annoskoko puolitettuna200g388kcal15.1g63.7g7.7g15.5g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.9g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432