Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)317g133kcal31g4.8g0.3g0g
Sokeri 67g273kcal0g67.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton16g3.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g819kcal62g144.8g0.6g0g
Valittu annoskoko400g410kcal31g72.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna200g205kcal15.5g36.2g0.2g0g
Arvot/100g100g103kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859