Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g160g393kcal16g12.8g28.9g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl40g14kcal0.4g2.4g0.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)108g173kcal2.9g2.9g16.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr40g112kcal3.2g3.8g9.6g0.6g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix7.2g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Sinappi 4g5.3kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1402kcal45.6g46.4g110.6g1.4g
Valittu annoskoko400g701kcal22.8g23.2g55.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna200g351kcal11.4g11.6g27.7g0.4g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523