Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Riisi, keitetty, suolaa 47g64kcal1.1g14.2g0.1g0.4g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g141g99kcal6.9g16.9g1g0g
Soijakastike 4.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)133g100kcal23.9g0.7g1.3g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g63g61kcal12.2g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g745kcal89.4g65.8g16.8g1.2g
Valittu annoskoko400g372kcal44.7g32.9g8.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna200g186kcal22.4g16.5g4.2g0.3g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560