Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g67g300kcal5.1g45.3g10.7g2.4g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)33g210kcal0g0g23.3g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g133g307kcal0.5g16g26.7g0.7g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g67g73kcal0.3g10g3.3g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)100g511kcal4.5g57g34g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g2802kcal20.8g256.6g196g20.2g
Valittu annoskoko400g1401kcal10.4g128.3g98g10.1g
Annoskoko puolitettuna200g701kcal5.2g64.2g49g5.1g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496