Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Sokeri 42g169kcal0g41.5g0g0g
Fariinisokeri42g169kcal0g41.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g100g84kcal1.1g18.2g0.4g1.8g
Voi 21g151kcal0.2g0.1g16.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g356kcal10.6g72.7g1.2g3.6g
Leivinjauhe 2.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Suklaa tumma 42g215kcal1.6g22.1g12.9g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g2449kcal38.6g400.6g72.2g15.2g
Valittu annoskoko400g1225kcal19.3g200.3g36.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna200g612kcal9.7g100.2g18.1g3.8g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181