Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima19g73kcal5.4g0g5.6g0g
Katkarapu 125g86kcal18.1g0g1.4g0g
Tomaattimurska 156g46kcal0.9g8.3g0.3g3g
Hunaja 2g6.7kcal0g1.6g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g78g195kcal7.8g33.6g2.7g5.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g854kcal65g89g23.2g17.6g
Valittu annoskoko400g427kcal32.5g44.5g11.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna200g214kcal16.3g22.3g5.8g4.4g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471