Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 167g40kcal3g3.7g0.5g3.8g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.7g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g331kcal23.2g9.6g19.4g8.8g
Valittu annoskoko400g165kcal11.6g4.8g9.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna200g83kcal5.8g2.4g4.9g2.2g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901