Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka150g17kcal1.7g1.7g0.3g1.5g
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Valkokaali keräkaali 75g21kcal0.9g3g0.2g1.6g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g242kcal14.6g18.4g9.8g12g
Valittu annoskoko401g121kcal7.3g9.2g4.9g6g
Annoskoko puolitettuna200g61kcal3.7g4.6g2.5g3g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303