Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)32g117kcal4.4g17.4g2.5g3.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 181g81kcal0.3g17g0.2g3.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.7g0.4g1.2g
Sokeri 11g46kcal0g11.3g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)32g117kcal4.4g17.4g2.5g3.5g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Voi 45g327kcal0.5g0.2g36.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g2160kcal32.8g212.2g126.2g22.8g
Valittu annoskoko401g1080kcal16.4g106.1g63.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna200g540kcal8.2g53.1g31.6g5.7g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918