Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 39g125kcal10.4g0g9.3g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 78g23kcal1.5g2.7g0.2g1.9g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g78g23kcal1.2g3.5g0.3g1.9g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g49g53kcal1.5g1.6g4.9g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g39g62kcal0.8g1.5g5.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2.3g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g583kcal31.4g19.6g41.4g7.6g
Valittu annoskoko401g292kcal15.7g9.8g20.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna200g146kcal7.9g4.9g10.4g1.9g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401