Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2501g528kcal30g85g5g52.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1000g2276kcal190.1g0g170.1g0g
Voi 23g169kcal0.3g0.1g19g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)42g42kcal3.1g7.1g0.2g0.9g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g6030kcal447g184.4g388.6g106.8g
Valittu annoskoko4000g3015kcal223.5g92.2g194.3g53.4g
Annoskoko puolitettuna2000g1508kcal111.8g46.1g97.2g26.7g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858