Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2405g3030kcal264.5g7.2g216.4g0g
Sokeri 681g2766kcal0g680.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai521g1824kcal62.5g369.9g10.9g15.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 160g593kcal29.7g17.6g34.8g48.7g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.2g0g0.2g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 80g285kcal0.3g0g32.1g0g
Korppujauho 112g411kcal11.8g84.1g1.2g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g17957kcal741.8g2349.4g590.8g140.8g
Valittu annoskoko4000g8978kcal370.9g1174.7g295.4g70.4g
Annoskoko puolitettuna2000g4489kcal185.5g587.4g147.7g35.2g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256