Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 125g93kcal16.4g1.4g0.5g8.6g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)1000g1380kcal75g53g100g0g
Ruisjauho Pirkka2000g6100kcal194g1220g40g300g
Kananmuna kuoreton 125g178kcal15.6g0.4g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g15503kcal602g2549.6g306.6g617.2g
Valittu annoskoko4000g7751kcal301g1274.8g153.3g308.6g
Annoskoko puolitettuna2000g3876kcal150.5g637.4g76.7g154.3g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432