Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1000g211kcal12g34g2g21g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)480g1120kcal54.2g2.4g93.6g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 600g977kcal168.1g0g33.2g0g
Lihapullat saarioinen200g480kcal30g18.8g30g4g
Hapankaali 1000g281kcal10.7g43g1.9g20.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g440g123kcal2.6g26.2g0.9g11g
Pekoni, paistettu 200g1030kcal32.9g0g101.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g8488kcal623g256.4g526.4g115.8g
Valittu annoskoko4000g4244kcal311.5g128.2g263.2g57.9g
Annoskoko puolitettuna2000g2122kcal155.8g64.1g131.6g29g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351