Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g101g62kcal13.2g1.1g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1010g333kcal33.3g49.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 364g519kcal45.5g1.1g37.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki202g113kcal17.2g10.1g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2020g6932kcal205.9g1414.1g24.2g70.7g
Voi, 1 tl, 5 g303g2212kcal3g3g242.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g20341kcal636.2g2957.8g609.4g141.4g
Valittu annoskoko4000g10171kcal318.1g1478.9g304.7g70.7g
Annoskoko puolitettuna2000g5085kcal159.1g739.5g152.4g35.4g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741