Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1109g1582kcal138.7g3.3g113.7g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g1345g874kcal160g56.5g4g0g
Soijajauho rasvainen 235g1098kcal81.3g55.3g55.3g28g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 135g435kcal39g9.4g26.9g41.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)135g343kcal22.3g45.8g8.2g40.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 135g907kcal36.1g9.3g78g16.5g
Leivinjauhe 67g118kcal3.5g25.4g0g0.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen168g1210kcal1.7g1.7g134.5g0g
Oltermanni, perinteinen672g2420kcal168.1g0g195g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g17972kcal1301.4g413.4g1231.2g252.4g
Valittu annoskoko4000g8986kcal650.7g206.7g615.6g126.2g
Annoskoko puolitettuna2000g4493kcal325.4g103.4g307.8g63.1g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603