Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g667g3000kcal51.3g453.3g106.7g24g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)333g2100kcal0g0g233.3g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g1333g3067kcal5.3g160g266.7g6.7g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g667g733kcal3.3g100g33.3g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)1000g5110kcal45g570g340g70g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g28020kcal209.8g2566.6g1960g201.4g
Valittu annoskoko4000g14010kcal104.9g1283.3g980g100.7g
Annoskoko puolitettuna2000g7005kcal52.5g641.7g490g50.4g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496