Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)400g1480kcal120g0g108g0g
Parsakaali brokkoli 800g281kcal37g15.6g2.4g20g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu800g2400kcal32.8g32g240g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell1200g1320kcal276g0g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g16401kcal963.6g143.2g1311.2g40g
Valittu annoskoko4000g8201kcal481.8g71.6g655.6g20g
Annoskoko puolitettuna2000g4100kcal240.9g35.8g327.8g10g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297382