Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1956g6711kcal199.3g1369g23.5g68.5g
Voi 354g2568kcal4.2g1.4g287.8g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g35g110kcal3.9g21.2g2.5g9.9g
Sokeri 301g1221kcal0g300.6g0g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 195g278kcal24.3g0.6g20g0g
Hiiva 89g66kcal11.6g1g0.4g6.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1062g672kcal31.9g51g37.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g23250kcal550.4g3489.6g742.8g169g
Valittu annoskoko4000g11625kcal275.2g1744.8g371.4g84.5g
Annoskoko puolitettuna2000g5813kcal137.6g872.4g185.7g42.3g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403