Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 301g1101kcal31.5g225.2g3.1g15.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%802g481kcal25.7g56.9g16g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)253g505kcal10.1g88.4g7.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g241g349kcal30.5g0.7g27.1g0g
Lohi tuoresuolattu 2004g3600kcal484.8g0g184.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g12071kcal1165.2g742.4g476.4g31.8g
Valittu annoskoko4000g6036kcal582.6g371.2g238.2g15.9g
Annoskoko puolitettuna2000g3018kcal291.3g185.6g119.1g8g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86281