Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1665g401kcal30.1g36.6g5g38.3g
Purjosipuli 216g50kcal3.9g5.2g0.4g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 1665g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g416g1166kcal79.1g0g91.6g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)38g38kcal2.8g6.4g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g3306kcal231.8g96.4g194.4g87.2g
Valittu annoskoko4000g1653kcal115.9g48.2g97.2g43.6g
Annoskoko puolitettuna2000g827kcal58g24.1g48.6g21.8g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901