Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali934g197kcal11.2g31.8g1.9g19.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1163kcal133.1g0g70g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g292g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g105kcal0g0g11.7g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g584g29kcal0.9g1.1g2.3g0.2g
Siirappi, tumma117g374kcal0.1g86.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8008g4044kcal302.4g297.8g174g61.2g
Valittu annoskoko4004g2022kcal151.2g148.9g87g30.6g
Annoskoko puolitettuna2002g1011kcal75.6g74.5g43.5g15.3g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067