Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1092g437kcal18.6g89.5g1.1g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1092g382kcal17.5g75.3g1.1g15.3g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g700g602kcal35g112g2.1g51.8g
Pirkka naudan jauheliha 400g1120g2554kcal212.8g0g190.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8008g7949kcal567.8g553.6g389.4g134.2g
Valittu annoskoko4004g3975kcal283.9g276.8g194.7g67.1g
Annoskoko puolitettuna2002g1987kcal142g138.4g97.4g33.6g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791