Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g1720g912kcal98g91.2g15.5g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g600g600kcal102g6g18g0g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr20g56kcal1.6g1.9g4.8g0.3g
Sinappi 64g84kcal2.8g9g3.8g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8008g3696kcal416.2g283g86.6g33.4g
Valittu annoskoko4004g1848kcal208.1g141.5g43.3g16.7g
Annoskoko puolitettuna2002g924kcal104.1g70.8g21.7g8.4g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580