Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g234g1707kcal2.3g2.3g187g0g
Sokeri 199g807kcal0g198.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 129g183kcal16.1g0.4g13.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 380g1304kcal38.7g266g4.6g13.3g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Maitorahka, maustamaton 0.3%1169g760kcal128.6g49.1g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml117g25kcal9.5g0g0.4g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 47g157kcal0g38.2g0g0.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka23g93kcal0g23.1g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g468g1590kcal9.4g14g163.7g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 842g575kcal6.8g127.9g0.8g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8008g15542kcal520.4g1450.2g825.4g41.8g
Valittu annoskoko4004g7771kcal260.2g725.1g412.7g20.9g
Annoskoko puolitettuna2002g3886kcal130.1g362.6g206.4g10.5g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284