Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 800g2619kcal81.5g531.2g8.8g26.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g740g259kcal7.4g50.3g3.7g10.4g
Amerikan Pekoni filee, HK300g480kcal63g0.9g270g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa300g900kcal69g0g69g0g
Maito, Kevyt800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8012g12547kcal852.4g1248.2g930.4g75g
Valittu annoskoko4006g6273kcal426.2g624.1g465.2g37.5g
Annoskoko puolitettuna2003g3137kcal213.1g312.1g232.6g18.8g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452094