Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g1796g3592kcal251.4g37.7g269.4g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1497g898kcal15g67.3g59.9g9g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g60g539kcal0g0g59.9g0g
Tilli mauste15g2.5kcal0.2g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g30g20kcal2.2g2.7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8016g10149kcal540g224g779.2g18g
Valittu annoskoko4008g5075kcal270g112g389.6g9g
Annoskoko puolitettuna2004g2537kcal135g56g194.8g4.5g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565