Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 600g731kcal127.6g0g24g0g
Peruna, vanha, kuorittu 300g229kcal5.6g46.5g0.6g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Maissi, pirkka105g129kcal3.2g27.3g0.8g3.6g
Papu, ohut vihreä, pirkka150g41kcal2.9g6.3g0.3g3.6g
Lehtiselleri 60g7.6kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu15g12kcal0.3g2.7g0.1g0.3g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl60g45kcal2.4g4.8g1.8g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)15g22kcal0.6g1.3g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1952g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%225g360kcal6.1g6.1g33.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 38g332kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8016g4381kcal316.4g305.6g203.8g45.6g
Valittu annoskoko4008g2191kcal158.2g152.8g101.9g22.8g
Annoskoko puolitettuna2004g1095kcal79.1g76.4g51g11.4g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942