Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 749g606kcal11.8g126.1g0.4g22.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.4g0.6g3g
Selleri, annos 50g150g21kcal1.5g4.5g0g0g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Vesi1498g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g38g34kcal1.1g1.3g2.6g0.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g375g450kcal12.7g13.5g37.5g0g
Herne 300g207kcal15.2g28g1.2g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8016g3431kcal105.4g502.8g87.6g96g
Valittu annoskoko4008g1716kcal52.7g251.4g43.8g48g
Annoskoko puolitettuna2004g858kcal26.4g125.7g21.9g24g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644