Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)802g2725kcal52.9g625.2g4.8g5.6g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%1603g2725kcal304.6g0g160.3g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g1002g701kcal32.1g120.2g2g0g
Kantarelli eli keltavahvero601g120kcal15g7.2g3g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8016g12545kcal809.2g1505.2g340.2g34g
Valittu annoskoko4008g6272kcal404.6g752.6g170.1g17g
Annoskoko puolitettuna2004g3136kcal202.3g376.3g85.1g8.5g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382136