Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g22g71kcal10.9g6.6g0.1g1.2g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 44g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g81g28kcal0.8g5.5g0.4g1.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.7g5.7kcal0.3g1g0g0g
Soijakastike 3.9g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g22g70kcal2.8g13.6g0.5g2g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g12g19kcal1g0.5g1.6g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g12g27kcal3.8g0g1.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 55g15kcal1.8g1.7g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.1g3.8kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana803g654kcal45g68.8g21.2g12.6g
Valittu annoskoko402g327kcal22.5g34.4g10.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna201g163kcal11.3g17.2g5.3g3.2g
Arvot/100g100g81kcal5.6g8.6g2.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208134