Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1500g490kcal9.3g83.4g3g38.3g
Valkosipuli 39g42kcal3.1g6.4g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%600g540kcal24g45.6g30g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow18g47kcal1.8g1.8g3.6g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 54g477kcal0g0g53.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8022g3193kcal76.4g274.4g181.4g78.8g
Valittu annoskoko4011g1597kcal38.2g137.2g90.7g39.4g
Annoskoko puolitettuna2006g798kcal19.1g68.6g45.4g19.7g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204