Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1533g449kcal14.4g69g6.1g29.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1128g1872kcal214.2g0g112.8g0g
CousCous, keitetty 100g451g821kcal20.7g151.5g17.6g7.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%451g271kcal14.4g32g9g0g
Sipuli (kuorittu)226g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g226g812kcal63.1g4.5g60.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8028g8569kcal659.4g535.6g413.8g80.2g
Valittu annoskoko4014g4285kcal329.7g267.8g206.9g40.1g
Annoskoko puolitettuna2007g2142kcal164.9g133.9g103.5g20.1g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338