Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g1598g2110kcal335.7g0g79.9g0g
Sipulikuutiot Apetit599g156kcal7.2g28.8g1.2g0g
Maizena maissitärkkelys180g629kcal1.4g156.4g0g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)400g328kcal38g44g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8032g7025kcal765.6g458.8g227.2g0g
Valittu annoskoko4016g3513kcal382.8g229.4g113.6g0g
Annoskoko puolitettuna2008g1756kcal191.4g114.7g56.8g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110