Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2000g701kcal92.4g39g6g50g
Kanttarelli, tuore, annos 100g800g192kcal14.4g24g4g15.2g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Mozzarella light240g384kcal48g1.2g21.6g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g800g560kcal16g26.4g41.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8032g4552kcal346.2g193.2g237.8g144g
Valittu annoskoko4016g2276kcal173.1g96.6g118.9g72g
Annoskoko puolitettuna2008g1138kcal86.6g48.3g59.5g36g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147