Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1832g4056kcal320.5g0g311.4g0g
Kuohukerma (Ingman)1331g4526kcal29.3g41.3g465.9g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto666g1864kcal126.5g0g146.4g0g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.7g7.5kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Oivariini, 60 (100g)53g293kcal0.5g0.5g31.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.4g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Kuohukerma (Ingman)1.9g6.3kcal0g0.1g0.7g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8032g21577kcal958.2g96.2g1914.4g5g
Valittu annoskoko4016g10788kcal479.1g48.1g957.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna2008g5394kcal239.6g24.1g478.6g1.3g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296