Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%700g973kcal133.1g0g49g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g683g287kcal10.9g58.7g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1401g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g26g95kcal0.1g23.1g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)44g393kcal0g0g43.3g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g263g394kcal2.6g15.8g34.1g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g420g130kcal7.6g25.2g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g219g766kcal18.6g166.3g3.9g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8036g6075kcal345.8g578.2g262g13.2g
Valittu annoskoko4018g3038kcal172.9g289.1g131g6.6g
Annoskoko puolitettuna2009g1519kcal86.5g144.6g65.5g3.3g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193