Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 4.2g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto21g58kcal4g0g4.6g0g
Purjosipuli 48g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 217g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)63g86kcal13.1g0g3.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Keittojuurekset, Rainbow33g8.3kcal0.3g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g452kcal42g6g28.4g2.2g
Valittu annoskoko402g226kcal21g3g14.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna201g113kcal10.5g1.5g7.1g0.6g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836