Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 86g11kcal1g0.8g0.2g0.9g
Tomaatti, tuore75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Tonnikala öljyssä 113g214kcal30.6g0g10.1g0g
Kurkku, tuore45g4.5kcal0.3g0.8g0g0.3g
Kananmuna, keitetty 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g725kcal85.4g9.4g38g4.6g
Valittu annoskoko402g363kcal42.7g4.7g19g2.3g
Annoskoko puolitettuna201g181kcal21.4g2.4g9.5g1.2g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751