Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g64g212kcal10.3g39.9g1.3g3.9g
Atria kevyt jauheliha150g255kcal28.5g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.4g6.6kcal0.2g0.4g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal4.9g7.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal2.9g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g1120kcal94g96.6g38.2g8.2g
Valittu annoskoko402g560kcal47g48.3g19.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna201g280kcal23.5g24.2g9.6g2.1g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377