Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g230g92kcal1.1g27.6g0.5g0g
Kaurahiutale 18g69kcal2.7g10.5g1.3g1.8g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton14g99kcal0g0g11g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)60g209kcal7.2g41.2g1.1g3g
Vehnäjauho puolikarkea 78g268kcal8g54.7g0.9g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g1474kcal38g268g29.6g15g
Valittu annoskoko402g737kcal19g134g14.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna201g369kcal9.5g67g7.4g3.8g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844