Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 352g627kcal56.8g25g28g24.9g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.1g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1596kcal115g54.2g91.4g51g
Valittu annoskoko403g798kcal57.5g27.1g45.7g25.5g
Annoskoko puolitettuna201g399kcal28.8g13.6g22.9g12.8g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.4g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089