Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g73g291kcal5.3g45.1g10.2g0.9g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Sokeri 62g251kcal0g61.8g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa117g117kcal12.8g3.5g5.8g0g
Karpalo 58g19kcal0.3g2g0.4g1.9g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio58g82kcal1.6g3.8g7g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1633kcal48g238.4g53.4g5.6g
Valittu annoskoko403g816kcal24g119.2g26.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna201g408kcal12g59.6g13.4g1.4g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239