Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g219g44kcal1.3g8.3g0.7g3.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g88g24kcal1.1g4.2g0.1g1.5g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g8.7g8.4kcal0.1g1.6g0g0g
Oliiviöljy 44g387kcal0g0g43.8g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g22g56kcal8.3g0.1g2.5g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g22g5.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1050kcal21.6g28.4g94.2g9.2g
Valittu annoskoko403g525kcal10.8g14.2g47.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna201g263kcal5.4g7.1g23.6g2.3g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.5g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172499