Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai167g619kcal8.4g53.5g41.8g3.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Mozzarella light63g100kcal12.5g0.3g5.6g0g
Oliivi kivetön musta rainbow21g38kcal0.1g1.2g3.6g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g35g6.9kcal0.2g1.3g0.1g2.1g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl13g67kcal0.6g0.4g7g0.6g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g21g61kcal6.9g0g3.6g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g21g33kcal1.7g0.8g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1875kcal61.6g119.8g129.2g13.8g
Valittu annoskoko403g937kcal30.8g59.9g64.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna201g469kcal15.4g30g32.3g3.5g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787